Korting op ziektekostenverzekering via 123Comfort


123Comfort biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ziektekostenverzekering bij VGZ. Hiermee kunt u vele euro’s besparen, tot €183,- per jaar. Lees hieronder hoe u lid kunt worden van 123Comfort en direct voordeel heeft op uw ziektekostenverzekering.

 


Overstappen naar VGZ/123Comfort?

Om gebruik te kunnen maken van de korting op een VGZ zorgverzekering dient u lid te zijn van 123Comfort. Verderop leest u hoe eenvoudig het is om lid te worden.

Leden van 123Comfort kiezen zelf een VGZ zorgverzekering die bij hun past. U ontvangt direct een korting op de basisverzekering van 8%. Op de aanvullende pakketten ontvangt u een korting van 15% (met uitzondering van de doelgroepenpakketten Jong pakket, Fit & Vrijpakket, Gezinspakket en het Vitaalpakket). Op de tandartsverzekering ontvangt u als lid van 123Comfort 5% korting.
Wilt u overstappen naar het collectieve aanbod van VGZ , dan ontvangt u nu eenmalig € 50 retour *).
Bent u al verzekerd bij VGZ ook dan komt u in aanmerking voor eerder genoemde kortingen.
Ga snel naar www.vgz.nl/123-comfort en sluit nog voor 31 december uw zorgverzekering af.

Aanbieding lidmaatschap

Het lidmaatschap van 123Comfort loopt van 1 mei tot 30 april en bedraagt € 19,50 per jaar. Wordt u nu lid dan betaalt u € 7,50. Een bedrag dat al snel wordt terugverdiend door kortingen op het aanbod. Het lidmaatschap is geldig voor het hele gezin, mits woonachtig op hetzelfde adres. Meer informatie kunt u vinden op www.123comfort.nl of neem contact op met het 123-team op telefoonnummer 0900 - 666 77 78 (lokaal tarief).

Voor wie is 123Comfort?

Het serviceaanbod van 123Comfort is voor iedereen die gebruik wil maken van betrouwbare dienstverleners. U kunt hierbij denken aan het winterklaar maken van de tuin, het nakijken van uw verwarmingsketel of vegen van de schoorsteen. Of wilt u voor de feestdagen nog gebruik maken van de kapper aan huis? Bij 123Comfort kan dit allemaal voor u geregeld worden, tegen een aantrekkelijke prijs en met gegarandeerde kwaliteit en veiligheid.

*) Kijk voor de actievoorwaarden op de website www.vgz.nl/123-comfort


 

De menselijke maat in wonen, welzijn en zorg