Verzekeringen in 123Comfort

Speciaal voor leden van 123Comfort heeft Flavius verzekeringen uit Nijmegen in samenwerking met Allianz een collectief verzekeringsplan samengesteld. Leden van 123Comfort kunnen hiermee besparen op hun jaarlijkse kosten voor verzekeringen. Flavius garandeert een besparing van minimaal 10% premie per jaar.

Flavius

Flavius Assurantiën en Financiën is een middelgroot advieskantoor gelegen aan de rand van het centrum van Nijmegen. Flavius is werkzaam op het gebied van het beheer van alle assurantiezaken (zowel zakelijk als privé) alsmede op het gebied van hypotheken en financiële dienstverlening. Vanwege de goede kennis van het Nijmeegse werkveld, de aantrekkelijke kortingen en de persoonlijke service is 123Comfort met Flavius in zee gegaan. Wilt u uw huidige polis(kosten) vergelijken met het aanbod van Flavius of een persoonlijk advies klik dan hier voor meer informatie.

 

123Comfort

123Comfort is bedoeld om het leven gemakkelijker te maken. Het is namelijk niet altijd even gemakkelijk betrouwbare dienstverlening te vinden. Dat is zeker van belang als je afhankelijk bent van dienstverlening aan huis. In 123Comfort zitten gegarandeerd betrouwbare aanbieders. Kortom een vertrouwd pakket voor mensen van iedere leeftijd in elke situatie, maar met gemak én voordeel. 123Comfort is er ook voor professionals want zij signaleren bij hun klanten behoeften waar 123Comfort bij kan helpen. Natuurlijk kunnen de professionals zelf ook profiteren van de kortingen op de diensten van 123Comfort.
 

De menselijke maat in wonen, welzijn en zorg